Welkom bij groep 3 (2018-2019)

Hoeksteen18 Tessa 1
Juf Tessa

Septembernieuws

De eerste weken in groep 3 zitten er alweer op.

Wat is het toch spannend. De kinderen moeten zelf naar binnen, de trap op, ze zitten met nieuwe kinderen in de klas en ze spelen op een ander plein.

Na een aantal weken gaat het al heel goed. De kinderen en de juf raken steeds meer gewend aan elkaar.
We hebben al een hele leuke opening op het schoolplein gehad. We hadden een danscursus en hebben de dans toen laten zien aan de andere klassen en aan de ouders die er waren. Ook kregen we een lekker ijsje om het schooljaar te openen.

We kennen al de eerste letters en kunnen daarmee ook al woorden lezen.
Ook zijn er kinderen al thuis enthousiast bezig met de software van lezen en van rekentuin.
Heel fijn.

Elke dinsdagmiddag krijgen we muziekles van juf Judith. De kinderen hebben er al Afrikaans geleerd en leren ritme slaan met stokken.
Binnenkort komt ook juf Nelleke weer om tekenlessen te geven.

Tot de volgende keer!
Groetjes groep 3