Welkom bij Christelijke Basisschool De Hoeksteen

De hoeksteenOnze school is te vinden in het centrum van Zeist en wordt voornamelijk bezocht door kinderen die hierbij in de buurt wonen. We streven een plezierige omgang met elkaar na, waardoor iedereen zich veilig en goed voelt op school.

Onze missie: Wij bieden kwalitatief goed onderwijs en zetten ons tot het uiterste in om de kwaliteiten van kinderen te ontwikkelen, zodat zij hiermee hun plek kunnen vinden in de dynamische samenleving.

Ons motto: Ieder kind telt en mag er zijn!

Wij hebben nog een aantal plaatsen voor kinderen die in het schooljaar 2019-2020 4 jaar worden.
Als u de fijne, open sfeer bij ons op school eens wilt proeven, bent u van harte welkom om even binnen te lopen.

Ook hebben we nog enkele plaatsen in de groepen 1, 2, 4 en 6. U bent van harte welkom!

Let op! Ons online-formulier werkt helaas niet goed. Stuur in plaats daarvan een  mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.