Welkom bij groep 1/2a (2019-2020)

Juf Marianne en juf Esther

Groep 1-2 A is fijn gestart dit nieuwe schooljaar! We hebben al veel gespeeld in de klas en zelfs al mooie werkjes gemaakt.

De oudste kleuters hebben de letter van de week N gevouwen, dat was een hele klus!

IMG 8754 1

Ook hebben we een mooi lijstje gemaakt met een patroon en de beroemde ´ik´ tekening gemaakt. Wij zijn er allemaal erg trots op!

IMG 8760 2 1

Flip de beer is ook weer uit logeren, elke woensdag mag hij met ´het zonnetje van de week´ mee. Dat is wel erg leuk en spannend allemaal.

De kinderen hebben een prachtig groepswerk gescheurd;      IMG 8755 2 2 1

Beloofd is beloofd

Je zegt wat je doet

Beloofd is beloofd

Dan doe je het goed!

Vandaag 23-9 hebben wij de herfst in de klas geïntroduceerd. We gaan er over leren en werken in de klas. Heeft u al een kijkje genomen op onze kijkkast en tafels?

Lieve groeten,

Juf Marianne en Juf Esther en natuurlijk van alle kleuters!

IMG 8809 2 2                                IMG 8813 3

IMG 8810 1