• 15_hal.jpg

Welkom bij groep 7 (2020-2021)

Juf Chantal en juf Corina

In groep 7 zijn we dit jaar met 31 kinderen en 2 juffen. En wat gaat zo’n jaar alweer snel. In groep 7 krijgen de leerlingen voor het eerst Engelse les. Dit is best wel spannend maar veel kinderen weten al best wat basiswoorden. Ook zijn we in groep 7 hard aan het oefenen voor het praktisch en theoretisch verkeersexamen.

IMG 5207 1

In het begin van het schooljaar is er door alle leerlingen van de school geld opgehaald met een sponsorloop, voor een nieuw speeltoestel en buitenspeelgoed voor de bovenbouw. Groep 7 heeft die dag niet alleen zelf gelopen, maar ook nog eens bij de sponsorloop van de onderbouw geholpen. Dit ging heel goed.

In oktober was de voorleeswedstrijd, hieraan hebben 7 kinderen van de klas meegedaan. Ze hebben het allemaal heel goed gedaan maar er kon er maar één de beste zijn. Lily mocht het opnemen tegen de winnaar van groep 8.

IMG 4876 1  IMG 4766 1

Bij leskracht zijn we bezig geweest met het maken van online quizzen en het houden van goede presentaties. Hier maken de kinderen grote stappen in.

IMG 4955 1

In december heeft iedereen zijn uiterste best gedaan op de surprises voor elkaar, hieronder ziet u het resultaat daarvan.

IMG 5084 1